• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Presa din Florenţa regretă că Ianis Hagi este şi în acest sezon rezervă în ciuda evoluţiilor foarte bune din amicalele jucate pentru Fiorentina în această vară.

"Este o pierdere să avem jucători ca Hagi, Lo Faso sau Zekhnini pe bancă", au scris cei de la violanation.com după succesul categoric din ultima partidă a echipei lui Stefano Pioli, 5-0 contra Veronei.

Site-ul fiorentinanews.com crede însă că fiul lui Gică Hagi are în continuare şanse de a prinde un loc în primul 11 al grupării viola.

"Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi? Nu are altceva de făcut decât să muncească din greu pentru a-l convinge pe Stefano Pioli că merită o şansă. Competiţia a crescut acum", a notat site-ul respectiv.

Ianis Hagi a jucat doar 48 de minute, în două meciuri, pentru prima echipă a Fiorentinei. S-a întâmplat în sezonul trecut, în partidele cu Cagliari şi Pescara.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT