• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Juventus vrea să ia cât mai repede un fundaș în locul lui Leonardo Bonucci, iar torinezii au pus ochii pe apărătorul lui Atletico Madrid, Jose Maria Gimenez.

Campioana Italiei a început negocierile cu Atletico, club care ar fi primit "o ofertă foarte interesantă" pentru Gimenez, potrivit presei din Spania.

Marea problemă însă este că Atletico a primit interdicție la transferuri din partea celor de la FIFA, astfel că nu prea are variante pentru înlocuirea lui Gimenez. Totuși, jucătorul mai are contract cu madrilenii doar până în 2018, așa că Atletico ia serios în calcul și plecarea fotbalistului de 22 de ani.

Ajuns la Atletico în 2013, Gimenez a bifat 17 meciuri în La Liga în sezonul trecut, cota sa de piață fiind de 28 de milioane de euro.

În tricoul lui Atletico Madrid, fundașul din Uruguay a cucerit La Liga, dar și Supercupa Spaniei. Ambele trofee au fost câștigate în urmă cu trei ani.