• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Juventus a învins-o pe codaşa Verona fără drept de apel, 3-0, în etapa a 18-a din Serie A TIM. Torinezii au deschis scorul după doar 8 minute prin Paulo Dybala, din lovitură liberă. Argentinianul a ajuns la 9 goluri în actuala stagiune.

Pazzini l-a încercat pe Buffon cu o execuţie acrobatică, însă a fost singura ocazie notabilă a oaspeţilor. Gollini a intervenit de două ori la şuturile lui Moratta şi Marchisio, dar nu a mai putut para şi la lovitura de cap a lui Bonucci, din centrarea lui Dybala.

Pe final, rezerva Zaza a stabilit scorul final din pasa excelentă a lui Pogba. Juventus ajunge la 8 victorii consecutive în campionat, o formă pe care n-a mai cunoscut-o din turul sezonului trecut.

Echipele:

Juventus (3-5-2): Buffon - Caceres (Rugani 84), Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira (Sturaro 71), Marchisio, Pogba, Sandro - Dybala, Morata (Zaza 79)

Antrenor: M. Allegri

Verona (4-4-1-1): Gollini - Bianchetti, Moras, Helander, Souprayen - Wszolek (Emanuelson 63), Greco (Gomez 61), Hallfredsson (Fares 82), Siligardi - Ioniţă - Pazzini

Antrenor: L. Delneri