• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După ce a oficializat transferul lui Federico Bernardeschi, pentru care a plătit 40 de milioane Fiorentinei, Juventus e gata să mai dea o lovitură în mercato.

Campioana Italiei e gata să-i sufle lui Arsenal un jucător pentru care e dispusă să achite o sumă asemănătoare celei pe care a plătit-o pentru Bernardeschi.

Tuttosport anunță că "Bătrâna Doamnă" este foarte aproape să-l achiziționeze pe William Carvalho, mijlocașul celor de la Sporting Lisabona. Campion european cu naționala Portugaliei în 2016, fotbalistul de 25 de ani poate juca atât la închidere cât și în centru apărării.

Carvalho este cotat în prezent la 25 de milioane de euro și are o clauză de reziliere de 40 de milioane de euro, sumă pe care Juventus nu o consideră prea mare ținând cont de vârsta lusitanului și de faptul că acesta poate juca pe mai multe poziții.

Jucător de bază la Sporting Lisabona în ultimii 4 ani, William Carvalho a participat la Cupa Confederațiilor în această vară, acolo unde Portugalia a terminat pe locul 3.

Închizătorul lusitan este una din țintele lui Wenger în această vară, dar Arsenal încă nu a ajuns la un acord cu Sporting și Juventus a putut intra pe fir.