• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Juventus își pregătește viitorul și are mari șanse să semneze în zilele următoare un internațional italian de tineret în vârstă de doar 18 ani. Este vorba despre Rolando Mandragora, mijlocaș care a evoluează în prezent în Serie B, la Pescara.

Campioana Italiei a suferit odată cu plecarea lui Pirlo de la Torino și oficialii "Bătrânei Doamne" au căutat încă din vară un înlocuitor pentru internaționalul italian. Pe lista torinezilor au rămas două nume: Joao Moutinho și Rolando Mandragora. Jucătorul lui AS Monaco reprezenta soluția imediată în timp ce tânărul Mandragora era privit ca o variantă pentru viitorul campioanei Italiei.

Cum nu au reușit să-l aducă în Italia pe Moutinho, italienii s-au orientat către tânărul internațional italian. Mandragora aparține de Genoa și a debutat în Serie A chiar într-un meci împotriva lui Juventus, în octombrie 2014, când avea doar 17 ani.

Tânărul care la 13 ani a dat probe la Juventus, Roma, Palermo și Atalanta, dar nu a fost oprit de niciuna din formații, a bifat 69 de minute în duelul cu trupa lui Allegri și a avut o evoluție entuziasmantă.

Împrumutat în prezent la Pescara, mijlocașul de 18 ani ar urma să o coste pe Juventus 5 milioane de euro. Agenții jucătorului s-au întâlnit deja cu oficialii campioanei Italiei și Mandragora ar urma să semneze un contract valabil pe 5 ani cu "Bătrâna Doamnă".

Presa din Italia scrie că mijlocașul a mai fost dorit de PSG și Liverpool, dar a ales Juventus. Nu se știe însă dacă acesta va continua să joace sub formă de împrumut la Pescara până la finalul sezonului sau va ajunge la Torino, sub comanda lui Allegri.

2.000.000 de euro e cota lui Mandragora
18 ani are mijlocașul dorit de Juventus
1,83 metri măsoară închizătorul