• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa din Itaila anunță că Alex Sandro va semna zilele următoare un nou contract cu Juventus. Fundașul stânga brazilian va primi și o mărire consitentă de salariu, urând a devenit unul dintre cei mai bine plătiți jucători din echipă.

Dorit insistent de Chelsea în această vară, Alex Sandro a rămas în cele din urmă la Juventus Torino și campioana Italiei i-a oferit un nou contract. Actuala înelegere este valabilă până în 2020 și îi garantează brazilianului un salariu anual de 2,8 milioane de euro.

Conform celor de la Tuttosport, Alex Sandro va semna un contract valabil până în 2022, iar salariul său va fi de 4,5 miioane de euro. Aici se adaugă și diverse bonusuri de performanță, astfel că sud-americanul va câștiga la fel de mult ca Buffon, Pjanic sau Khedira.

Un alt detaliu important al înțelegerii este acela că Sandro nu va avea o clauză de reziliere. Astfel, Juventus se poate despărți de Sandro doar în momentul în care va decide să-l vândă.

Juventus l-a cumpărat în 2015 pe Alex Sandro de la Porto, pentru 26 de milioane de euro. Campioana Italiei a refuzat în vară o ofertă de 60 de milioane de euro de la Chelsea în schimbul jucătorului de bandă stângă.

43 de meciuri a jucat brazilianul pentru Juventus, în sezonul precedent. 27 dintre acestea au fost în Serie A, iar 11 în UEFA Champions League.

3 meciuri a jucat Alex Sandro în acest sezon
2 assist-uri are brazilianul în actuala stagiune