• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Fără Buffon şi Pjanic, menajati pentru meciul cu Sevilla, din grupele UEFA Champions League, Juventus a avut nevoie de 36 de minute pentru a înscrie în poarta celor de la Pescara.

Khedira a fost cel care a făcut-o, după 7 partide fără gol, la primul şut al bianconerilor pe poarta lui Bizzari. Accidentat, fostul jucător al Viitorului, Mitriță, nu a făcut deplasarea la Torino.

Higuain a luat bara la ţintă, în repriza a doua, de la 25 de metri. Mandzukic nu a iertat, 10 minute mai târziu, după o deviere a lui Khedira. Hernanes a stabilit scorul final, 3-0 pentru "Bătrâna Doamnă", cu o execuţie superbă.

A fost a 11-a victorie în 13 etape pentru Juventus, lider în Serie A, cu 33 de puncte.

Echipele

Juventus (3-5-2): Neto - Rugani, Bonucci, Evra - Lichtsteiner (Cuadrado 25), Khedira (Sturaro 71), Hernanes, Asamoah, Sandro - Mandzukic (Kean 84), Higuain

Antrenor: M. Allegri

Pescara (3-5-2): Bizzarri - Zuparic, Campagnaro (Vitturini 46), Biraghi - Zampano, Cristante (Bruno 76), Brugman, Memushaj, Crescenzi - Caprari, Pettinari (Pepe 65)

Antrenor: M. Oddo