• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan ar putea să rateze să-l mai aducă pe Kaka, 35 de ani, deoarece mijlocașul brazilian este în discuții avansate cu un club din China. Fotbalistul care a evoluat şapte sezoane, în două perioade diferite, pentru AC Milan este dorit de Hengfeng Zhicheng.

Kaka a fost hotărât la un moment dat să revină într-o funcție de conducere la AC Milan, dar AS susține că ar putea fi tentat să accepte oferta clubului chinez Hengfeng Zhicheng, care și-a încheiat recent campania din Super League din China pe locul opt. La cei 35 de ani ai săi, Kaka va putea semna din postura de fotbalist liber de contract după ce a optat să nu-și prelungească contractul cu Orlando City din Major League Soccer.

În cursul săptămânii trecute, Kaka a participat la mai multe discuții cu oficialii rossoneri privind posibilitatea de a ocupa o funcţie în cadrul clubului pentru care a evoluat şapte sezoane, în două perioade diferite. I

nformaţia a fost confirmată şi de contul oficial de Twitter al celor de la Milan, care a anunţat că sud-americanul de 35 de ani va fi prezent la sediul clubului pentru două acțiuni alături de fani. Kaka este ultimul jucător care a primit prestigioasa distincţie înainte ca aceasta să fie monopolizată de tandemul Cristiano Ronaldo-Lionel Messi.