• WTA Cincinnati Simona Halep - Anastasija Sevastova - 18:00, Digi Sport 1
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

După șapte ani petrecuți la Manchester City, Aleksandar Kolarov s-a întors în Serie A, la AS Roma, marea rivală a clubului de la care a plecat, în 2010, în Premier League, Lazio.

La noua echipă, fundașul stânga sârb în vârstă de 31 de ani a fost prezentat într-un stil unic la noul său club. Pe lângă tradiționalele poze cu tricoul, romanii au realizat și un clip, în care Kolarov este întrebat cum ar reacționa într-o situație incredibilă, în care ar angaja doi actori, care să-l răpească, unul dintre ei ar fi ucis de Radja Nainggolan, iar celălalt l-ar omorî pe mijlocașul belgian.

Toate marile cluburi depun multă muncă pentru a realiza un video prin care să anunțe transferurile, așa că pentru tine vom avea ceva măreț”, a spus reporterul, care l-a ”invervievat” pe Kolarov.

Întrebat dacă toată această poveste ”sună ok” pentru el, Kolarov a răspuns simplu ”nu”, s-a ridicat și a plecat.

5 milioane de euro a plătit AS Roma pentru Aleksandar Kolarov, jucător care fusese achiziționat de ”cetățeni”, în 2010, în schimbul a 22,7 milioane de euro, de la Lazio. 247 de meciuri a jucat Kolarov la City.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT