• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Cu Ştefan Radu titular, Lazio a suferit primul eşec din acest sezon, 1-4 acasă cu Napoli. Hamsik a fost aproape de autogol, dar Napoli a fost salvată de bară, înainte ca gazdele de pe Olimpico să deschidă scorul.

Immobile a pătruns în careu unde l-a servit pe De Vrij şi fundaşul olandez a reluat în plasa pentru 1-0. Oaspeţii puteau egala prin Hamsik, însă şutul din unghi a nimerit bara.

Prima parte s-a încheiat cu ratarea uriaşă a lui Callejon, care nu l-a putut învinge pe Strakosha. Napoli a răsturnat situaţia spectaculos în doar 5 minute.

Mai întâi Koulibaly a egalat după ce Strakosha respinsese în prima instanţă, apoi Callejon a adus trupa lui Sarri în avantaj cu un şut din marginea careului.

Reuşita serii i-a aparţinut lui Mertens - un lob de senzaţie, care l-a surprins pe Strakosha ieşit din poartă. A fost 4-1 scor final după ce Jorginho a marcat din penalty în prelungiri.

Echipele

Lazio (3-5-2): Strakosha - Bastos, de Vrij, Radu - Basta, Parolo, Lucas, Milonkovic-Savic, Lulic - Alberto, Immobile

Napoli (4-3-3): Reina - Maggio, Albiol, Koulibali, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne