• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătăruşanu se desparte de Fiorentina după trei sezoane, urmând să ajungă sub comanda lui Claudio Ranieri, la FC Nantes. Ianis Hagi, care a beneficiat de sprijinul portarului naţionalei României pentru a se adapta în Italia, i-a transmis un mesaj deja fostului său coechipier.

"Succes, prietene! Multe mulţumiri. Un mare om şi o persoană deosebită", a scris Hagi jr. pe Twitter, după ce Fiorentina a anunţat oficial plecarea goalkeeperului de 31 de ani în Ligue 1.

Tătăruşanu şi Ianis au avut o relaţie foarte bună. "Hagi este ca un frate mai mic pentru mine. Vine des să mânânce la mine acasă", spunea fostul stelist, într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport în luna aprilie.

Transferat gratis pe Artemio Franchi în 2014, după ce contractul său cu Steaua a ajuns la final, Tătăruşanu a devenit titular indiscutabil după ce brazilianul Neto a refuzat să-şi prelungească înţelegerea şi a semnat cu Juventus.

Cu toate acestea, Fiorentina va miza din stagiunea viitoare pe Marco Sportiello, adus în iarnă de la Atalanta, astfel că românul a fost anunţat că va fi doar rezervă.

După ce varianta unui transfer la Torino a picat, piemontezii semnând cu Salvatore Sirigu, Ciprian Tătăruşanu a ajuns la un acord cu echipa care a încheiat ultima ediţie a Ligue 1 pe locul 7.

Până acum, patru jucători români au evoluat pentru "canari" - Viorel Moldovan, Florin Bratu, Claudiu Keşeru şi Bănel Nicoliţă.

Nantes are opt titluri ale Franţei, ultimul câştigat în 2001.

Meciurile din Ligue 1 şi Serie A TIM vor fi transmise şi în noul sezon ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.