• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Paulo Dybala este noul decar al lui Juventus, iar rolul oferit de Max Allegri l-a ajutat pe argentinianul de 23 de ani să marcheze 12 goluri în primele 10 meciuri ale sezonului.

Alessandro Del Piero, unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului piemontez, i-a transmis sud-americanului că are tot ce îi trebuie să rămână toată viața la Torino.

”Sunt foarte fericit! Numărul 10 nu a fost proprietatea mea. L-au purtat înaintea mea Baggio, Sivori sau Platini. Acum, este un super-star care are toate calitățile să rămână pe viață la Juve, dacă ar vrea.

Și-a ridicat nivelul și mai mult în debutul acestui sezon, face lucruri îmbucurătoare și nu vorbesc numai de goluri. Vorbesc despre felul în care poate decide meciuri. Nimeni nu poate intra inimile fanilor ca el”, a spus "Pinturicchio", pentru Gazzetta dello Sport.

Dybala a câștigat alături de Juventus două titluri, două Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei. În cele 104 meciuri adunate în toate competițiile, ”La Joya” a înscris 54 de goluri.

Del Piero a jucat la ”Bătrâna Doamnă” în perioada 1993-2012, în care a marcat 290 de goluri, în toate competițiile, în 705 partide. Alături de Juve, acesta a câștigat 6 titluri de campion al Italiei, o Cupă a Italiei, 4 Supercupe ale Italiei, un trofeu UEFA Champions League, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și Cupa Intertoto.

De adăugat e și faptul că Alex a rămas alături de echipă și după scandalul Calciopoli, atunci când Juve a fost retrogradată. Torinezii au revenit în Seria A, după un singur an, în care au terminat pe primul loc în Serie B.

”A fost o aventură minunată. Am iubit și iubesc acest tricou, care este o parte din mine. Debutul, primul titlu, trofeul Champions League. Nu pot alege cel mai bun moment.

Aventura în Serie B? 2006 a fost un an nebun. Ne-am întors campioni mondiali din Germania și ne-am trezit în liga a doua, fără să știm de ce. E de ajuns să ne uităm la echipele care au jucat finala Mondialului și ne putem da seama că Juventus a dispărut într-o vară.

Totul s-a întâmplat peste capul meu. Când clubul m-a întrebat ce vreau să fac, nu am ezitat nicio secundă. Eram căpitanul echipei. Am simțit că trebuia să fiu un exemplu pentru o reconstrucție rapidă. La 6 ani de la ”cutremur”, Juve a câștigat Scudetto”.