• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Leonardo Bonucci a reprezentat subiectul celui mai surprinzător transfer al acestei veri, plecând de la Juventus la rivala Milan. ”Fratele” lui din centrul defensivei Italiei și din cea a lui Juve, Giorgio Chiellini, a avut un mesaj emoționant pentru el.

”Bonucci, bun sau rău, a fost camaradul meu și pe teren și în afara lui. L-am văzut ca pe o parte din familia mea, în ultimii șapte ani, la fel și pe Gigi Buffon și Andrea Barzagli.

Îmi va lipsi enorm, mai ales calitatea lui umană, dar sper că alt fundaș va veni în locul lui și ne va ajuta să ne păstrăm energia în cel mai bun mod posibil. Eram cinci fundași, acum suntem patru fundași de top, dar nu îmi fac griji”, a comentat Chiellini (32 de ani).

În 7 sezoane cu Juve, Bonucci a câştigat 6 titluri, 3 cupe şi a jucat două finale în Liga Campionilor.

Milan va plăti 40 milioane euro în schimbul lui Bonucci, căruia îi va oferi un contract pe cinci ani, cu un salariu net de 7,5 milioane euro, plus alte 2,5 milioane euro bonusuri.

Conducătorii lui Juventus au acceptat să renunţe la unul dintre jucătorii de bază ca urmare a neînţelegerilor dintre Bonucci şi antrenorul Massimiliano Allegri, dezvăluie presa din Peninsulă.