• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Sinisa Mihajlovic, antrenorul echipei FC Torino, s-a înfuriat în timpul meciului de duminică împotriva lui Sassuolo şi i-a împins pe secunzii săi, deoarece aceştia s-au înşelat în privinţa fotbalistului care trebuia înlocuit. Meciul s-a încheiat totuși cu victoria lui Torino, scor 3-0.

În minutul 81, când echipa gazdă conducea doar cu 1-0, Mihajlovic le-a spus celor doi secunzi ai săi să-l înlocuiască pe mijlocaşul Joel Obi şi s-a înfuriat când a văzut că Tomas Rincon este cel care părăseşte terenul. Într-un acces de furie, Mihajlovic i-a împins pe Attilio Lombardo şi Luca Castellazzi şi a încercat să-l facă pe Rincon să revină pe gazon, dar era prea târziu şi jucătorul venezuelean a fost nevoit să se aşeze pe banca de rezerve. "Meciurile sunt decise de cele mai mici detalii şi nu-ţi poţi permite să faci o schimbare greşită. Poate că nu m-am făcut înţeles, dar pentru mine schimbarea era evidentă", a spus Mihajlovic.

"Le-am cerut scuze lui Luca şi Attilio în vestiar. Îmi pare rău pentru reacţia mea, dar aşa sunt eu", a adăugat temperamentalul antrenor. Obi a jucat până la fluierul final şi a marcat ultimul gol al partidei.

Cazul amintește de Marius Şumudică, fostul antrenor al Astrei Giurgiu, când sezonul trecut a trăit la intensitate maximă partida cu Dinamo, din sferturile Cupei Ligii. Antrenorul a oferit una dintre imaginile sfârşitului de an, împingându-l pe maseurul echipei.Extrem de temperamental, tehnicianul fostei campioane a oferit imagini "marcă înregistrată". În minutul 80 al confruntării cu Dinamo (la scorul de 2-2), Şumi, extrem de nervos că Lazăr l-a călcat puternic pe Lovin, l-a împins pe cel care trebuia să acorde îngrijiri. Ideea a fost să îi dea un imbold pentru a interveni mai repede şi a-l "repara" pe închizător, însă rezultatul a fost total diferit: acesta a căzut în genunchi.