• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

AC Milan ocupă un modest loc 6 în Serie A, după 20 de etape, dar în vestiarul milanezilor încă se vorbește de titlu, deși trupa de pe San Siro e la 12 puncte în spatele liderului Napoli.

Antrenorul Sinisa Mihajlovic e convins că echipa sa poate câștiga Scudetto și a explicat și cum se poate întâmpla asta.

"Lupta pentru titlu este încă deschisă. Dacă jucăm la fel cum am făcut-o cu Fiorentina, încă avem șanse să câștigăm campionatul. Aș vrea însă să văd mai multă continuitate în jocul echipei mele. Avem toate calitățile necesare, lucru care pentru mine a fost evident în meciul cu Fiorentina. Am avut atitudine, cinismul necesar și am făcut un efort generos. Sunt lucruri care depind doar de noi. Putem câștiga orice meci dacă o să continuăm să afișăm așa ceva" a declarat tehnicianul italian.

Deși Mihajlovic vorbește încă despre titlu, nemulțumirea e destul de mare în rândul fanilor milanezi, care așteptau niște rezultate mult mai bune înainte de startul stagiunii.

Presa din Italia a scris în nenumărate rânduri că scaunul antrenorului de 46 de ani se clatină serios, dar fostul internațional e de părere că a făcut o treabă bună pe banca rossonerilor.

"Echipa e pe o pantă ascendentă. Îi respect pe toți cei care au fost aici în ultimii 4 ani, dar după 20 de meciuri stau mai bine decât toți. Cu toate astea, știu că puteam aduna și mai multe puncte. Mă enervez doar când mă gândesc la asta. Viitorul meu? Nu m-am temut niciodată pentru postul meu pe care îl ocup. Am un contract clar și conștiința curată" a încheiat antrenorul rossonerilor.

24 de meciuri a jucat Milan cu Mihajlovic antrenor
13 victorii, 5 egaluri și 6 înfrângeri e palmaresul sârbului
1,83 puncte/meci a obținut Milan cu Mihajlovic antrenor