• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în această vară, dar oficialii rossonerilor nu se opresc şi vor să continue campania spectaculoasă de achiziţii.

Printre jucătorii doriţi la adversara Craiovei din Europa League se numără şi Renato Sanches. Portughezul a fost cumpărat de Bayern Munchen în vara anului trecut, de la Benfica, în schimbul a 35 de milioane de euro, însă nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Nemulţumit de faptul că nu evoluează atât de mult pe cât şi-ar dori, mijlocaşul care va împlini 20 de ani pe 18 august spune că nu va refuza să meargă la o echipă care îi va oferi mai multe şanse.

"Personal, nu sunt fericit cu primul meu an aici. Fireşte că aş vrea să joc mai mult, deci aş pleca de bunăvoie la o echipă ce mi-ar oferi posibilitatea să joc", a declarat Renato Sanches, care a comentat şi zvonurile privind o eventuală trecere la Milan: "E o opţiune interesantă. Dacă există oportunitatea, trebuie cântărită".

Totuşi, în ciuda faptului că presa italiană scrie că transferul portughezului la Milan are mari şanse să se concretizeze, preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, susţine că pe urmele jucătorului se află mai multe echipe importante de pe continent. Printre ele, Chelsea.

"Sunt cel puţin 10 echipe interesate de Sanches. Antonio Conte a cerut câteva informaţii despre el, pentru că ştie că poate face diferenţa", a precizat Rummenigge.

În acelaşi timp, oficialul campioanei Germaniei a ţinut să sublinieze că nu se pune problema unui transfer definitiv al lui Renato Sanches.

"Aproape sigur, dacă îl lăsăm să plece, o vom face doar sub formă de împrumut. Contăm în continuare pe el", a spus Rummenigge.