• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

AC Milan este foarte aproape să mai facă un transfer răsunător în această vară. Viitorul lui Diego Costa (28 de ani) la Chelsea este pecetluit și atacantul este pe cale să ajungă la Atletico Madrid, dar a apărut și o variantă surprinzătoare: a fost propus la Milan, sub formă de împrumut.

Costa îşi doreşte să revină sub comanda lui Diego Simeone la Atletico Madrid, care l-a vândut în 2014, la Chelsea, în schimbul a 40 de milioane de euro. Madrilenii au însă interdicție la transferuri din partea FIFA până în luna ianuarie, ceea ce înseamnă că, atacantul s-ar duce acum la Atletico, nu ar putea juca în prima jumătate a sezonului.

Soluția pentru ca brazilianul naturalizat de Spania să evite o perioadă fără jocuri este împrumutul, iar ziarul italian "La Repubblica anunță că agentul jucătorului, Jorge Mendes, l-a oferit la AC Milan, unde ar urma să joace până în ianuarie. Informația a fost prealuată și de presa din Spania. În această vară, același impresar a rezolvat la AC Milan și transferul lui Andre Silva.

Mișcarea ar fi benefică pentru toate părțile implicate: Chelsea ar "scăpa" și ar lua și bani în schimbul jucătorului anunțat prin SMS de antrenorul Antonio Conte că nu mai face parte din planurile sale, Atletico s-ar asigura că din ianuarie va avea un jucător cu meciuri în picioare, Milan s-ar folosi pentru o jumătate de sezon de un atacat excelent, iar naționala Spaniei nu s-ar trezi dintr-o dată că nu se mai poate baza pe atacantul pe care selecționerul Julen Lopetegui l-a folosit cel mai mult în calificările pentru Cupa Mondială din 2018.

Diego Costa a fost golgheterul lui Chelsea campionatul trecut, cu 20 de goluri în 35 de meciuri.

Chelsea s-a acoperit rapid, chiar înainte de a-l ceda pe Diego Costa: l-a adus pe Alvaro Morata, de la Real Madrid.

135 de meciuri a jucat Diego Costa pentru Atletico Madrid, în toate competiţiile.

64 de goluri a marcat Costa pentru madrileni.

120 de partide a evoluat Diego Costa pentru Chelsea.

59 de reuşite are atacantul spaniol pentru londonezi.