• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

AC Milan a investit deja 180 de milioane de euro pentru achiziţiile verii, însă n-are de gând să se oprească aici.

Atacantul lui Chelsea, Diego Costa, e următoarea ţintă a patronilor chinezi ai "rossonerilor". Milan vrea să profite de impasul negocierilor dintre londonezi şi Atletico Madrid, clubul unde Costa şi-ar dori să revină în această vară.

Atletico a oferit 30 de milioane de euro pentru transfer, însă campioana Angliei a solicitat 55 de milioane de euro, sumă care n-ar reprezenta o problemă pentru milanezi.

Madrilenii au interdicţie la transferuri până în iarnă şi îl pot aduce pe Costa doar printr-un "artificiu": cedarea la un alt club până în perioada de transferuri din ianuarie, când l-ar putea legitima.

Milan n-are de gând însă să-l împrumute, ci doar să-l transfere definitiv pe Costa, care nu mai este dorit la Chelsea de managerul Antonio Conte.

Diego Costa mai are doi ani de contract cu londonezii, pentru care a marcat 52 de goluri în campionat în ultimele trei sezoane şi a contribuit din plin la titlurile cucerite în 2015 şi 2017.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT