• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

AC Milan a confirmat, marți, transferul lui Nikola Kalinic de la Fiorentina. Atacantul croat a fost împrumutat pentru un sezon, în schimbul a 5 milioane de euro, iar clubul rossonero are obligația de a-l cumpăra definitiv pe acesta pentru 20 de milioane de euro. Acesta va purta numărul 7 pe San Siro, rămas liber după plecarea lui Gerard Deulofeu.

AC Milan este încântată să anunțe transferul lui Nikola Kalinic de la Fiorentina ACF, sub formă de împrumut, cu opțiune obligatorie de cumpărare. Jucătorul a semnat un contract pe patru ani, valabil până la 30 iunie 2021”, a anunțat clubul lombard, pe site-ul oficial.

La prezentarea lui Kalinic, administratorul delegat al rossonerilor, Marco Fassone, a lăsat de înțeles că acesta a fost ultimul transfer al Milanului din această vară:

Cu Nikola cred că am completat echipa. Am făcut 11 achiziții, iar cea a lui Kalinic a fost o poveste lungă și dificilă. Nikola și-a dorit să devină un rossonero, el iubește tricoul nostru și ne-a făcut să încercă să realizăm acest transfer. L-am dorit pentru experiența și calitatea sa. Ne-am dorit să completăm axul central din care mai fac parte Bonucci și Biglia”, a declarat Marco Fassone.

Sunt foarte fericit să mă aflu aici. Este începutul unei noi ere și sper că totul va merge bine. Pot spune doar că voi da cea am mai bun pentru a câștiga”, a precizat și Kalinic.

Croatul este al 11-lea transfer al Milanului, în această vară, după Mateo Musacchio, Franck Kessie, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Fabio Borini, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Leonardo Bonucci, Antonio Donnarumma și Lucas Biglia.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT