• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Șansele ca Renato Sanches să ajungă la AC Milan în această vară sunt aproape nule, după ultima declarație făcută Carlo Ancelotti, antrenorul lui Bayern Munchen.

Nu există alte alte știri despre Renato. A început sezonul cu noi și va rămâne alături de noi până la închiderea ferestrei de transferuri”, a spus tehnicianul italian al bavarezilor.

În aceste condiții, Milan se pare că s-a reorientat spre Keita Balde, un jucător pe care a mai încercat să îl transfere în această vară. Cotat de 25 de milioane de euro, senegalezul născut în Spania mai este dorit de rivalele rossonerilor, Juventus și Inter.

Recent, acesta a avut posibilitatea de a ajunge la West Ham United, după ce ”ciocănarii” s-au înțeles cu Lazio în privința sumei de transfer. Keita Balde a refuzat însă oferta englezilor, spunând că vrea să rămână în Italia.

Mai mult decât atât, el a lăsat de înțeles că și-ar dori să ajungă la Juventus, însă torinezii nu par dispuși să ofere suma dorită de 30 de milioane de euro pe care o cere Claudio Lotito, președintele lui Lazio.

Nu același lucru se poate spune și despre Milan. Conform Gazzetta dello Sport, administratorul delegat al rossonerilor Marco Fassone i-ar fi transmis oficialului roman că este pregătit să se ridice la pretențiile financiare ale acestuia.

Keita Balde mai are contract cu Lazio până în 2018 și a decis să nu își prelungească înțelegerea.

În cazul lui Renato Sanches, afirmația lui Ancelotti a venit la scurt timp, după ce Milan a făcut o ultimă ofertă pentru împrumutul mijlocașului portughez. În plus, plecarea sa în Serie A părea destul de sigură, având în vedere ultimele declarații ale jucătorului. De asemenea, inclusiv Joao Mario, jucătorul lui Inter, a încercat să-l convingă pe coechipierul său din echipa națională a Portugaliei să vină în orașul lombard.

Am vorbit joi, după meci (n.r. - amicalul Bayern - Inter 0-2 de la International Champions Cup). Este tânăr și își dorește să joace. I-am spus că, dacă va ajunge la AC Milan, se va alătura unui club mare și va avea încă un prieten în Milano”, a spus Joao Mario.

Meciurile din Serie A vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și pe www.digisport.ro și în noul sezon.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT