• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Moment emoţionant în Serie B, înainte de meciul dintre Livorno şi Vicenza, încheiat la egalitate, 2-2. "La Marseillaise", imnul Franţei, a fost cântat în semn de respect pentru victimele atentatelor teroriste de vineri seară, anunţă L'Equipe.

Întreaga lume a fost şocată de evenimentele nefericite de la Paris, acolo unde 129 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva sute sunt spitalizate. O mobilizare incredibilă a avut loc în rândul oamenilor de sport de pretutindeni, cei mai mulţi transmiţând mesaje de susţinere pentru poporul francez.

Şi Serie B a ţinut să îşi exprime suportul pentru Paris şi Franţa, astfel că înainte de meciul Livorno - Vicenza nu doar că s-a ţinut un moment de reculegere, dar s-a cântat şi imnul naţional al Franţei.

Disputa s-a terminat 2-2, golurile fiind marcate de Cazzola şi Vantaggiato - pentru gazde, respectiv Raicevic şi D'Elia - pentru oaspeţi. Cele două formaţii au ca obiectiv promovarea, dar sunt în acest moment pe locurile 5 (Livorno) şi 9 (Vicenza).

Vezi mai jos imaginile