• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pe modelul tripletei ”BBC” de la Real Madrid formată din Gareth Bale, Karim Benzema și Cristiano Ronaldo, și Vincenzo Montella se poate lăuda cu un lucru similar.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au remarcat că antrenorul lui AC Milan ar putea avea un ax central format din trei jucători cu inițialele ”BBC”. Este vorba despre Leonardo Bonucci, Lucas Biglia și Hakan Calhanoglu, toți veniți în această vară.

Niciunul dintre cei trei nu au evoluat la Turnu Severin, în meciul cu CS U Craiova, câștigat cu 1-0, în prima manșă a turului trei preliminar al Europa League. Doi dintre ei, Bonucci și Biglia, nu vor evolua nici în returul de joi, de la Milano, întrucât nu se află pe lista trimisă la UEFA, deoarece ei nu au fost încă înregistrați ca jucători ai Milanului, după ce sumele de transfer nu au ajuns încă în conturile lui Juventus, respectiv Lazio.

Până la venirea lui Bonucci la Milan, și Juventus se putea lăuda cu o tripletă ”BBC”, întrucât linia de fundași centrali era formată din Barzagli, Bonucci și Chiellini.

Fundașul de 30 de ani ajuns pe San Siro, de la Torino, în această vară, ar putea evolua tot într-o apărare cu trei apărători centrali, alături de Mateo Musacchio și Alessio Romagnoli.

Meciurile din Serie A vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și pe www.digisport.ro și în noul sezon.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT