• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce Carlo  Ancelotti a fost demis de la Bayern, presa din Italia a scris despre o posibilă revenire a acestuia la AC Milan, mai ales că rezultatele rossonerilor din debutul acestui sezon nu se ridică la nivelul investițiilor făcute în vară.

Vincenzo Montella nu pare însă să se simtă amenințat și a glumit pe seama faptului că ar putea fi înlocuit cu ”Carletto”. După ce Milan a câștigat dramatic meciul din Europa League cu Rijeka, 3-2 în a doua etapă a fazei grupelor, ”Aeroplanino” a spus în glumă că-l așteaptă pe Ancelotti ca secund, în cazul în care antrenorul de 58 de ani va dori să se întoarcă pe San Siro.

Carlo este o persoană pe care o respect foarte mult. El este primul antrenor pe care am mers să-l urmăresc atunci când am început această meserie. Am fost la Chelsea (n.r. - atunci când Ancelotti era antrenorul londonezilor), iar el m-a tratat ca pe un frate și m-a întrebat dacă vreau să fiu secundul lui.

Așa că, acum, dacă el își dorește, poate veni la fel de bine și să fie secundul meu”, a spus Montella în glumă.

AC Milan are victorii pe linie în Europa League, dar și în meciurile de pe teren propriu din Serie A. Rossonerii au pierdut însă două dintre cele trei meciuri jucate în deplasare în campionat (1-4 cu Lazio și 0-2 cu Sampdoria) și au doar 12 puncte după șase etape.

Lombarzii se află doar pe locul șase în Serie A și la șase puncte în urma primele două echipe din campionat, Napoli și Juventus, care au câștigat toate partidele jucate în campionat.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT