• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Alvaro Morata are un început bun de sezon la Chelsea, pentru care a reuşit 7 goluri şi 3 pase decisive în 11 meciuri, în toate competiţiile, dar atacantul spaniol încă regretă despărţirea de Juventus.

Fotbalistul de 25 de ani a îmbrăcat tricoul torinezilor între 2014 şi 2016, perioadă în care a cucerit două titluri ale Italiei şi a jucat o finală de Liga Campionilor, însă o clauză din transferul său la bianconeri l-a obligat să revină la Real Madrid.

Spaniolii au activat clauza de răscumpărare şi l-au readus pe Bernabeu, însă pentru Morata întoarcerea la echipa la care a crescut a fost o dezamăgire.

"M-am întors la Real Madrid din cauza clauzelor contractuale care trebuiau respectate. Dezamăgirea a fost enormă. M-au tratat ca pe băiatul care eram înaintea celor două sezoane petrecute în Italia.

Cei doi ani la Juve au fost fantastici. Am ajuns acolo ca un băiat şi am plecat ca un fotbalist adevărat. Pentru un spaniol, Italia este cea mai bună ţară pentru a trăi. Ai de toate: frumuseţe, istorie, artă, gastronomie, modă. Nu aş fi plecat niciodată din Italia şi de la Juve", a declarat Morata, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Modul în care a fost tratat pe Bernabeu, dar şi şansa de a lucra în sfârşit cu Antonio Conte, care l-a dorit insistent la Juventus, au contribuit la decizia ibericului de a se transfera la Chelsea.

"Am venit aici pentru că antrenor e Conte. Am început să vorbim despre o eventuală venirea a mea aici în primăvară. E exigent, dar valorizează cel mai bine calităţile unui jucător. Se vede că a fost obişnuit cu un club mare, atât ca jucător, cât şi ca antrenor", a explicat Morata.