• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Vlad Chiricheș a fost cumpărat în vara trecută de Napoli de la Tottenham, dar aventura fundașului român în Serie A se putea încheia după doar 6 luni. Presa din "Cizmă" scrie că liderul din Italia a primit o ofertă importantă pentru Chiricheș din partea unui club de top din Rusia.

Fundașul român achiziționat de Napoli în schimbul a 6 miioane de euro nu a reușit să se impună în primul 11 al liderului din Serie A, dar de câte ori a jucat a avut o prestație bună și a atras interesul mai multor cluburi din Rusia. Presa din Italia scrie că Napoli a primit o ofertă concretă de 8 milioane de euro pentru Chiricheș, însă oficialil de pe San Paolo au refuzat propunearea.

Mai mult, italienii scriu că modul în care Napoli a declinat oferta i-a convins pe ruși că formația antrenată de Maurizio Sarri nu are de gând să se despartă prea curând de internaționalul român. Oferta din Rusia a venit și destul de târziu și, chiar dacă era una avantajoasă pentru club, oficialii lui Napoli nu ar fi găsit prea repede un înlocuitor pe măsură pentru apărătorul de 26 de ani.

Deși nu se știe exact care este clubul interesat de serviciile lui Chiricheș, presa din Napoli anunță că gruparea în cauză este foarte probabil Zenit St. Petersburg. Calificată în optimile Ligii Campionilor, Zenit este una din formațiile cosmopolite ale primei ligi din Rusia, având în componență jucători ca Hulk, Witsel, Danny, Ezequiel Garay, Criscito sau Javi Garcia. Formația este pregătită de Andre Villas-Boas, cel care l-a antrenat pe Chiricheș și la Tottenham.

12 meciuri a jucat Chiricheș pentru Napoli
1 gol a marcat fundașul român
5 apariții în Serie A are Chiricheș
6.000.000 de euro e cota lui Vlad Chiricheș