• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu Vlad Chiricheş titular, Napoli a reuşit a 11-a victorie în 12 etape. Echipa internaționalului român s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Sassuolo.

Liderul a deschis scorul după ce Allan a recuperat şi l-a învins din careu pe Consigli. Sassuolo putea intra cu un egal la pauză. Politano a centrat de lângă Chiricheş pentru capul lui Falcinelli. Chiar înainte de intrarea la cabine, însă, Callejon a făcut 2-1 în urma unui corner.

În partea secundă, Chiricheş a fost la un pas să marcheze primul gol din acest sezon, dar Mertens a fost mai bine plasat. Belgianul a ajuns la nouă reuşite.

Fundaşul român se putea face vinovat de un penalty. Centralul a dictat lovitură de la 11 metri după un fault făcut de Chiricheş la marginea careului şi a mutat execuţia numai după ce a consultat arbitrajul video.

Echipele

Napoli: Reina - Maggio, Albiol, Chiricheș, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik (Zielinski 67) - Callejon (Rog 76), Mertens, Insigne (Giaccherini 80)

Sassuolo: Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Mazzitelli (Pierini 70), Sensi, Cassata - Politano, Falcinelli (Sacamacca 85), Ragusa (Missiroli 56)

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT