• Turneul de la Miami e în direct, în fiecare zi, pe canalele Digi Sport
  • Sferturile Cupei României sunt în Direct pe Digi Sport 1. Poli Timişoara - CFR se joacă marţi, de la 20:30


 

 

În această vară, Napoli și-a pierdut cel mai important jucător, Gonzalo Higuain ajungând tocmai la marea rivală, Juventus, după ce torinezii au achitat clauza de reziliere a atacantului, de 90 de milioane de euro.

Napoli mai are jucători de top aflați pe lista cluburilor importante din Europa, însă nu vrea ca aceștia să mai ajungă la rivalele din Serie A TIM, după ce Aurelio De Laurentiis s-a înfuriat teribil după despărțirea de Higuain. Astfel, clauza de reziliere a albanezului Elseid Hysaj, care și-a prelungit recent contractul, va fi valabilă doar pentru cluburile din afara Italiei, după cum a confirmat chiar agentul apărătorului.

"Napoli este un club extraordinar, iar noi suntem mulțumit de modul în care a acționat De Laurentiis. Clauza de reziliere? Este valabilă doar pentru cluburile din străinătate, clubul și-a învățat lecția după cazul Higuain. Sunt mai mulți jucători de la Napoli care au astfel de clauze", a spus agentul lui Hysaj, Mario Giuffredi.

În vârstă de 22 de ani, Elseid Hysaj a ajuns la Napoli anul trecut, de la Empoli. Cota fundașului pe site-ul transfermarkt.de este de 13 milioane de euro.