• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei în această perioadă de pregătire, în care a înscris nu mai puțin de 4 goluri. Fiul ”Regelui” a dezvăluit care este porecla primită de la antrenorul Stefano Pioli.

"Mai am de învăţat italiana, am un an de când am venit aici şi mai trebuie să studiez, dar sper că mă fac înţeles. Mister (n. red - antrenorul Stefano Pioli) îmi spune Giovanni, dar pentru mine nu contează. Ianis, Giovanni, Hagi...e acelaşi lucru...

Sunt puţin obosit, e normal, dar mă simt bine. Antrenamentele sunt grele, dar bune, pentru că trebuie să ne antrenăm bine pentru a fi pregătiţi pentru începerea campionatului.

Căutăm să facem la meci ceea ce lucrăm la antrenamente, să respectăm ce ne spune Mister şi să sperăm că vom putea juca bine şi vom face un sezon mai bun decât cel de anul trecut!", a spus comentat mijlocașul de 18 ani.

Presa italiană a scris de mai multe ori în ultima perioadă că, în contextul în care toscanii pregătesc o reconstrucţie, Ianis Hagi ar putea să primească mai multe şanse decât în sezonul trecut.

Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina în 2016 și are un contract valabil până în 2019. Mijlocaşul a evoluat în două jocuri pentru echipa mare a italienilor.

13 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Ianis pentru Fiorentina Primavera.

2 milioane de euro au plătit cei de la Fiorentina pentru Ianis Hagi