• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE Luni, 28 noiembrie, ora 19:25: Vești rele pentru Juventus Torino: Leonardo Bonucci ar putea lipsi până la două luni de pe teren, în urma accidentării suferite duminică.

VIDEO Genoa - Juventus 3-1. Fundașul central a ieșit accidentat în minutul 33 al meciului cu Genoa, cea mai drastică înfrângere a "zebrelor" din ultimii 3 ani. În urma testelor medicale efectuate luni, staff-ul medical a descoperit că Bonucci are o leziune serioasă la bicepsul femural stâng.

Perioada de absență a italianului este estimată în jurul a 45-60 de zile, cu mențiunea că ar putea reveni pe teren mai rapid, în funcție de cum va evolua recuperarea.

Bonucci (29 de ani) nu e singura pierdere importantă a campioanei Italiei după meciul de pe Stadio Luigi Ferraris. "Bătrâna Doamnă" a terminat partida în 10 oameni, după ce Daniel Alves a ieșit accidentat, iar Allegri epuizase schimbările.

Duminică, oficialii clubului au anunțat că brazilianul în vârstă de 33 de ani are fractură de peroneu, însă perioada de repaus va fi anunțată abia după ce vor fi efectuate noi investigații, în cursul acestei săptămâni. 


VIDEO Genoa - Juventus 3-1. Înfrângerea cu 1-3 de pe terenul celor de la Genoa nu a fost singura lovitură suferită duminică de Juventus. Campioana Italiei și-a pierdut și doi oameni de bază: Leonardo Bonucci și Daniel Alves au ieșit accidentați.

În cazul lui Bonucci a fost vorba de o problemă de ordin muscular și fundașul italian a fost schimbat în minutul 33, când torinezii erau deja conduși cu 3-0 de gazdele de pe Luigi Ferraris.

Juventus a terminat meciul în 10 oameni, după ce Alves a ieșit pe targă, în minutul 81, înainte ca Pjanic să înscrie golul de onoare al "Bătrânei Doamne". Accidentarea a suferit-o în minutul 74, după un duel cu Ocampos.

Brazilianul în vârstă de 33 de ani a fost transportat imediat la spital, unde medicii au descoperit că în cazul său lucrurile stau mai rău: a suferit o fractură de peroneu stâng.

Atât Bonucci, cât și Alves vor fi supuși luni mai multor teste, dar pentru brazilian este destul de clar că nu va mai juca în acest an și rămâne de văzut cât va dura recuperarea sa.

VIDEO Accidentarea lui Bonucci

VIDEO Accidentarea lui Daniel Alves