• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Federația italiană de fotbal a anunțat oficial că Seria A TIM va beneficia de arbitraj video în sezonul care va începe în a doua jumătate a lunii august.

Seria A TIM, unul dintre cele mai importante 4 campioante ale Europei va introduce din sezonul următor arbitrajul video. Decizia vine la un an după ce italienii au introdus și sistemul video pentru linia porții. Astfel, brigada de arbitri va fi completată cu un asistent care va monitoriza video partida.

Federaţia italiană a anunțat pe site-ul oficial că sistemul de arbitraj video va fi folosit drept experiment, iar cluburile din prima ligă italiană vor afla detaliile în perioada următoare. "Totul este rezolvat, mai aşteptăm doar aprobarea International Football Asociation Board", anunțat în urmă cu câteva luni Marcello Nicchi, şeful Asociaţiei Italiene de Arbitri, la finalul Adunării Generale a Federației Italiene de Fotbal (FIGC).

Noul sezon din Seria A Tim va începe pe 19 august, partidele putând fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Ștefan Radu, Vlad Chiricheș, Bogdan Lobonț, George Pușcaș și Adrian Stoian sunt jucătorii români care evoluează la formații din prima ligă italiană. Evident, această listă poate suferi modificări, ținând cont că încă nu s-a încheiat campania de mercato.