• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Radja Nainggolan este unul dintre mijlocașii la închidere la mare căutare în Europa. Totuși belgianul de 29 de ani a ales să rămână la AS Roma și a semnat prelungirea contractului până în vara lui 2021.

”Cred că am demonstrat că asta mi-am dorit întotdeauna. Sunt foarte fericit pentru că voi continua drumul alături de acest club”, a spus Radja pentru site-ul oficial al romanilor.

Italienii de la El Tempo au susținut în această vară că Manchester United i-a pregătit un salariu de 7,5 milioane de euro net pe an mijlocaşului belgian al Romei, pentru a-l convinge să vină pe Old Trafford. Cele cinci milioane de euro venite de pe Olimpico au fost de ajuns pentru ca acesta să rămână.

Radja Nainggolan vine după cel mai bun sezon al carierei în Serie A TIM. Belgianul a marcat 11 goluri şi a avut o relaţie excelentă cu Luciano Spalletti, cel care a devenit în această vară antrenorul nerazzurrilor.

Nainggolan a ajuns la Roma în ianuarie 2014 și de atunci a adunat 161 de apariții pentru giallorossii, marcând 27 de goluri.