• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gazdele din etapa a 19-a din Serie A TIM au adunat doar 4 puncte, în cele 10 partide jucate în acest weekend. S-a înregistrat o singură victorie în întreaga rundă pentru echipele care au jucat pe teren propriu, iar toate cele 7 meciuri de duminică au fost câștigate de oaspeți.

Din sezonul 2012-2013 (etapa a 36) nu s-au mai înregistrat 8 victorii ale echipelor din deplasare într-o singură rundă.

VIDEO Carpi - Udinese 2-1. Primul meci al etapei a adus și singura victorie a gazdelor în etapa a 19-a din Serie A TIM.

VIDEO AS Roma - AC Milan 1-1. Celălalt punct câștigat de gazde în toată etapa a fost adus de Roma, care a condus timp de o repriză în fața "diavolilor" milanezi.

Duminică, toate cele 7 meciuri s-au încheiat cu victoriile oaspeților, indiferent că printre gazde s-au numărat fostul lider Inter sau codașa Hellas Verona.

Un amănunt interesant este că în aceeași zi s-au înregistrat doar victorii ale oaspeților și în NFL, liga de fotbal american din SUA. În cele două meciuri disputate duminică, Seattle Seahawks au câștigat cu 10-9 pe terenul celor de la Minnesota Vikings, iar Green Bay Packers i-au învins cu 35-18 pe Washington Redskins.