• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Juventus a avut un debut slab de sezon şi ocupă doar locul 7 în Serie A TIM, la 9 puncte în spatele liderului Fiorentina, dar oficialii şi fanii torinezilor au motive de satisfacţie. Cea mai costisitoare achiziţie din timpul verii, Paulo Dybala, este deja o certitudine, iar cifrele sale sunt superioare celor reuşite de jucători ca Alessandro Del Piero sau Carlos Tevez în prima parte a carierei lor în tricou "Bătrânei Doamne".

Cumpărat pentru 32 de milioane de euro, plus alte 8 în bonusuri, în funcţie de performanţe, atacantul de 22 de ani este deja golgheterul campioanei Italiei, cu 6 goluri marcate în primele 17 meciuri ale sezonului, în toate competiţiile.

Cifrele argentinianului adus de la Palermo sunt cu atât mai impresionante când sunt comparate cu ale altor jucători importanţi din istoria recentă a lui Juventus, a descoperit Gazzetta dello Sport

Astfel, cu 6 reuşite în doar 905 minute jucate, Dybala are o medie de un gol la fiecare 151 de minute, superioară celor înregistrate de Carlos Tevez (7 goluri în 1.385 de minute; 1 gol la 198 de minute) sau Alex Del Piero (3 goluri în 902 minute; 1 gol la 300 de minute) în primele 17 meciuri pentru bianconeri.

Singurul jucător care în ultimii 25 de ani a avut un început de carieră mai bun la Juve a fost Roberto Baggio, care, în primele 17 meciuri pentru torinezi (1.521 de minute), a înscris de 16 ori, o medie de un gol la 95 de minute.