• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fără gol marcat în ultimele opt etape, Empoli s-a dezlănţuit în disputa din deplasare cu Pescara. Massimo Maccarone şi Manuel Pucciarelli au contribuit, în decurs de 23 de minute, la două goluri.

Gazdele puteau primi penalty la hentul lui Cosic, nesancţionat de arbitru. Şi albanezul Manaj a semnat o ratare uriaşă.

În schimb, Maccarone nu s-a jucat cu ocaziile. Atacantul în vârstă de 37 de ani s-a distrat cu defensiva adversă şi a reuşit dubla chiar înainte de pauză.
Jucătorii Pescarei nu au putut să-l învingă din nicio poziţie pe Skorupski.

Valerio Verre a fost blocat de internaţionalul polonez, care vineri va fi prezent pe Arena Naţională, la meciul cu România.

Pucciarelli şi Krunic au trecut pe lângă gol, dar Riccardo Saponara a mărit proporţiile scorului în minutul 89.

Empoli a reuşit astfel să marcheze, într-un singur meci, de două ori mai multe goluri decât, adunat, în toate etapele de până acum.

În prelungiri, Skorupski a mai avut o intervenţie salvatoare, a fost salvat şi de bară, iar Pescara - Empoli s-a încheiat cu scorul de 0-4.

ECHIPELE

Pescara: Gonzo - Zampano, Campagnaro, Fornasier, Crescenzi - Memushaj, Aquilani (46' Biraghi), Verre; Benali (57' Pepe), Caprari - Manaj (71' Pettinari). Antrenor: Massimo Oddo.

Empoli: Skorupski - Veseli, Cosic, Costa, Pasqual - Krunic (85' Pereira), Diousse, Cross - Saponara - Maccarone (67' Gilardino), Pucciarelli (81' Marilungo). Antrenor: Giovanni Martusciello.

Cele mai importante meciuri din Serie A sunt transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR