• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deși achiziționarea Milanului de către chinezii din grupul Sino Europe părea a fi sigură, lucrurile s-ar putea schimba. Cu toate că inclusiv Silvio Berlusconi a vorbit desprea asta după derby-ul cu Inter, actualul președinte al Rossonerilor a explicat acum, după mai puțin de o săptămână, că nu va aștepta la infinit ca asiaticii să vireze ultima tranșă de bani.

Chinezii ne-au asigurat de existența capitalului, dar și ei așteaptă să primească permisiunea. Dar dacă nu vor vira banii până pe 13 decembrie, putem aștepta o lună, o lună și jumătate, dar nu mai mult”, a declarat Silvio Berlusconi pentru Sky.

Mai mult, fostul premier al Italiei a dezvălăuit și care e planul B, în cazul în care nu va ceda clubului:

În cazul în care operațiunea pică, vom căuta să schimbăm strategia cu acordul fanilor din Curva Sud, care chiar m-au mișcat prin coregrafia pe care mi-au dedicat-o la meciul cu Inter.

Dacă nu vom vinde clubul, mi-aș dori să avem o echipă formată din italieni și din jucători tineri”, a zis Berlusconi.

Președintele lui AC Milan a fost mereu convins, în ultima perioadă, că chinezii vor cumpăra clubului. În urmă cu mai puțin de o săptămână, după derby-ul cu Inter, ”Il Cavaliere” a spus doar că și-ar dori să rămână în organigramă și să aibă putere decizională.

Milan va juca, sâmbătă seara, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la 21:45, la Empoli, în etapa a 14-a din Serie A.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN SERIE A