• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Stefano Pioli a sosit plin de încredere pe banca Interului, deşi "nerazzurrii" se află pe un dezamăgitor loc 9 în Serie A, cu numai 17 puncte după 12 etape.

Noul antrenor al milanezilor e convins însă că poate duce Interul pe podium.

"Aş fi fericit cu un loc de Liga Campionilor. Mai sunt multe meciuri de jucat. Anul trecut, în acest punct al sezonului, Inter era pe primul loc, iar Juve pe 9, şi toţi ştim ce s-a întâmplat", a declarat Pioli.

Stefano Pioli va avea parte de un debut de foc la Inter, contra Milanului. Derby della Madonnina va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, 20 noiembrie, de la ora 21.45.

"Ne aşteaptă un meci mare, Inter a demonstrat ce motivaţie are în astfel de partide. Milan se descurcă bine, însă suntem suficient de motivaţi pentru acest joc", a mai spus fostul antrenor al lui Lazio.

Golgeterul Mauro Icardi, care a înscris de zece ori în 12 meciuri de campionat în acest sezon, e unul dintre pariurile lui Pioli.

"Sunt fericit să antrenez un jucător ca el. E un atacant foarte talentat, care marchează mult şi sper că va continua să o facă, cu aceeaşi determinare şi spirit de sacrificiu", a mai afirmat "principalul" în vârstă de 51 de ani, care nu are niciun trofeu în cariera de antrenor.

sursa foto: inter.it

Cele mai importante meciuri din Serie A sunt transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR DIN ITALIA