• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Francesco Totti poate fi sigur de viitorul la clubul la care a scris istorie ca jucător, AS Roma. Capitolinii i-au oferit un post în conducere simbolului grupării de pe Olimpico, ajuns la vârsta de 40 de ani.

Contractul de jucător al lui Totti expiră în vară, iar clubul din capitala Italiei nu i-a propus încă o nouă înțelegere legendei sale.

"Nu am vorbit despre viitorul lui ca jucător, însă Francesco are un contract de șase ani ca director în club", a anunțat președintele Romei, James Pallotta.

Totti se află de la vârsta de 13 ani la AS Roma, pentru care a debutat încă din 1992, când avea numai 16 ani.

Cu Francesco Totti în echipă, Roma a cucerit un titlu, două Cupe și două Supercupe ale Italiei. Totti e cel mai bun marcator din istoria Romei, cu 307 goluri, și are și cele mai multe apariții în tricoul "giallorossilor", 778.

Atacantul în vârstă de 40 de ani e al doilea în topul golgeterilor all-time din Serie A, cu 250 de reușite, și cel mai bătrân marcator din istoria Ligii Campionilor, la 38 de ani și 59 de zile.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT