• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real Madrid nu a luat legătura cu oficialii lui Inter Milano pentru a discuta despre un eventual transfer al lui Mauro Icardi, dă asigurări directorul sportiv al nerazzurrilor, Piero Ausilio.

Golgheter în Serie A TIM, cu 16 goluri în primele 15 etape, Icardi este unul dintre atacanţii în vogă ai Europei. În ultima perioadă, zvonurile despre un interes al campioanei Europei pentru fotbalistul de 24 de ani s-au înmulţit, însă, pentru moment, nu pare să fie vorba despre ceva concret.

"Nu ne-a sunat nimeni de la Real Madrid. Dar Icardi are contract pe o perioadă mare de timp şi nu este nevoie să-l convingem să continue la Inter. Vrea să câştige alături de Inter şi să fie căpitanul acestei echipe.

Real Madrid nu ar avea probleme să achite clauza lui Icardi, dar ar putea avea probleme să-l convingă să lase un proiect cum e al nostru, în care este protagonist", a declarat Ausilio, la emisiunea "Domenica Sportiva", de la RAI.

Sâmbătă, Inter şi Icardi îşi vor apăra primul loc din Serie A pe terenul campioanei Juventus. Va fi şi un duel al golgheterilor argentinieni, între căpitanul nerazzurrilor şi Gonzalo Higuain.

"Dintre cei doi, îl aleg pe Icardi. El nu poate decât să crească, pentru că e tânăr şi are această dorinţă de a progresa", a precizat Ausilio.

Derby d'Italia, Juventus - Inter Milano, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.