• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

Juventus domină şi actualul sezon din Serie A şi se îndreaptă spre al şaselea titlu consecutiv, însă vestiarul "Bătrânei Doamne" stă pe un butoi cu pulbere.

Antrenorul Massimiliano Allegri are tot mai multe probleme cu jucătorii săi, iar ultimul episod s-a întâmplat chiar la meciul de vineri, câştigat cu 4-1 contra lui Palermo.

Leonardo Bonucci a avut un schimb dur de replici cu "principalul" lui Juve imediat după finalul partidei. Nu au lipsit nici insultele, venite după ce fundaşul italian în vârstă de 29 de ani a fugit înspre vestiar imediat după fluierul final, fără a participa la salutul tradiţional adresat propriilor fani.

VIDEO CONFLICTUL DINTRE ALLEGRI ŞI BONUCCI

Bonucci riscă o amendă pentru ieşirea nervoasă la adresa antrenorului său, care şi-a pus la punct jucătorul şi în declaraţiile de după jocul cu sicilienii:

"Bonucci vrea deja să fie antrenor? S-ar putea întâmpla în viitor, însă mai are multe de învăţat".

Leonardo Bonucci a avut conflictul cu Allegri chiar la meciul 300 din carieră pentru Juventus.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani a avut probleme şi cu alţi jucători în acest sezon. Argentinianul Paulo Dybala a refuzat să-i strângă mâna după ce a fost înlocuit în timpul unui meci, iar elveţianul Stephan Lichtsteiner a fost şi el iritat după ce a fost substituit într-o altă partidă.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT