• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În timp ce rivalii de la Inter Milano savurează startul de sezon încurajator în Serie A TIM şi primesc veşti bune din China, fanii lui AC Milan au un nou motiv de îngrijorare, pe lângă forma departe de aşteptări arătată de echipa lui Vincenzo Montella până în acest moment.

Deşi a investit peste 200 de milioane de euro în transferuri, în această vară, noul proprietar al clubului, Li Yonghong, s-ar afla în dificultate şi ar căuta unul sau mai mulţi investitori care să-l sprijine în efortul financiar prin care încearcă să-i readucă pe rossoneri în prim-planul fotbalului italian şi european.

Potrivit Reuters, problemele lui Li au început după ce guvernul chinez a blocat investiţiile mai multor companii din această ţară în fotbalul european.

Noul patronul al Milanului a cumpărat clubul de la Silvio Berlusconi, în urmă cu 6 luni, în schimbul a 740 de milioane de euro, având sprijinul unui consorţiu chinez.

În actualul context, o sursă citată de Reuters, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, a precizat că omul de afaceri îşi doreşte să împartă responsabilitatea de a conduce clubul cu alţi investitori.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al rossonerilor a insistat că nu există vreun indiciu că perioada următoare va aduce o schimbare în ceea ce priveşte proprietarul clubului.