• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

George Pușcaș a spart gheața în Serie A TIM. Internaționalul român de tineret a reușit să marcheze primul său gol în prima ligă din Italia, chiar împotriva celor de la AC Milan. Atacantul de 21 de ani a vorbit într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport despre situația sa la Benevento.

Pușcaș a explicat de ce nu a fost folosit mai mult și speră ca prin golul marcat împotriva celor de la Milan să-și fi câștigat locul de titular.

”Nu pot să spun că a fost mai ușor de când s-a schimbat antrenorul. El a venit cu ideile lui și fiind patru atacanți pe un singur loc a fost foarte greu să ne cunoască pe toți în foarte scurt timp.

Suntem patru atacanți în lot și el începuse cu atacanții mai cu experiență. Eu am fost lăsat puțin deoparte, până la un moment dat, când a început să vadă și la antrenamente cine se pregătește mai bine și mă bucur foarte mult că am reușit să profit de șansele primite pentru a marca.

Nu știu sigur dacă mi-am câștigat locul de titular. Îmi doresc foarte mult să joc și mai mult. Ăsta e obiectivul meu”, a declarat Pușcaș pentru Digi Sport.

Atacantul a vorbit și despre viitorul echipei sale și e convins că victoria cu AC Milan le-a dat mult entuziasm, iar rezultatele bune vor începe să apară.

”Până acum a fost foarte greu, chiar dacă jucasem foarte bine, nu reușisem să facem nici măcar un punct și meciul de ieri (n.r. duminică) ne-a dat mult entuziasm. Sper în ca partidele viitoare să fie din ce în ce mai bine”, a mai spus Pușcaș.

8 meciuri și un gol are Pușcaș pentru Benevento în acest sezon.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu golul marcat de Pușcaș cu Milan