• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paulo Dybala nu va mai rămâne mult timp la Juventus, crede celebrul agent Mino Raiola, care consideră că argentinianul este un fotbalist de calibrul unor cluburi ca FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United sau Manchester City.

În această vară, numele lui Dybala a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Neymar la Barcelona. De asemenea, presa a scris mult timp despre un interes al celor de la Real Madrid pentru atacantul de 23 de ani.

Până acum, Juventus a reuşit să-şi păstreze marele star în ascensiune, dar Raiola e convins că sud-americanul va pleca în curând la un alt club important din Europa.

"Cred că, până la urmă, Dybala va pleca de la Juve. Dar trebuie să meargă la o echipă cu un proiect deja format, pentru că e încă prea tânăr pentru a fi lider într-o echipă aflată la început de drum. Îl văd bine la Barcelona, la Real Madrid, la Manchester, atât la United, cât şi la City, dar doar într-un proiect important", a spus Raiola, la cunoscuta emisiune "Domenica Sportiva", de la Rai.

Recent, Dybala şi-a schimbat agentul. A renunţat la serviciile lui Pier Paolo Triulzi, cel care l-a adus în Italia și apoi l-a transferat de la Palermo la Juventus, iar în prezent e reprezentat de fratele său, Gustavo Dybala.

Gustavo locuiește în Barcelona și e prieten bun cu Dani Alves, cel care l-a sfătuit pe Dybala să plece de la Juventus. Mai mult, de la fratele lui Paulo au pornit în urmă cu doi ani zvonurile despre un eventual transfer la echipa de pe Camp Nou.

În noul sezon din Serie A TIM, Paulo Dybala a marcat deja 5 goluri în primele trei etape şi împarte primul loc în clasamentul golgheterilor cu un alt argentinian, Mauro Icardi, de la Inter.