• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După un început agitat de vară, Gianluigi Donnarumma a rămas în cele din urmă la Milan, după ce a semnat un nou contract valabil până în 2021. Inițial însă, oficialii rossonerilor nu s-au înțeles cu agentul portarului de 18 ani, Mino Raiola, iar jucătorul a fost foarte aproape să plece.

Din acest motiv, atât Raiola, cât și Donnarumma au fost apostrofați de fanii Milanului. O parte dintre aceștia chiar au aruncat cu bani falși în tânărul portar la Campionatul European Under 21, la unul dintre meciurile Italiei.

La două luni după acel moment, Mino Raiola contraatacă și susține că fanii Milanului și jurnaliștii care i-au atacat atunci ar trebui să-și prezinte scuzele.

Noi i-am îndeplinit dorința lui Donnarumma de a rămâne. Eu aștept scuze din partea fanilor și a jurnaliștilor. E ușor să faci pe moralistul când e vorba de alții. Nu am cerut niciodată banderola de căpitan, ni s-a oferit”, a declarat Mino Raiola pentru Radio CRC.

Suntem singura țară în care fanii cred că ei pot conduce cluburile. În alte țări nu vezi bannere împotriva cluburilor. Trebuie să facem ca această cultură a fricii față de fani să dispară”, a mai zis Mino Raiola, într-un interviu în care a vorbit și despre echipa națională, Lorenzo Insigne și Napoli.

Agentul olandez de origine italiană a criticat strategia selecționerului Giampiero Ventura din meciul cu Spania, l-a lăudat pe Insigne și a spus că-l vede plecat de la Napoli în următorii ani.

PROGRAMUL CANELELOR DIGI SPORT