• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mauro Icardi a făcut un nou meci aproape perfect, sâmbătă, atunci când Inter a câștigat cu 3-1 la Cagliari și a devenit lider, pentru moment în Serie A.

După dubla marcată în Sardinia, atacantul argentinian a fost întrebat la flash interview despre un posibil transfer la Real Madrid, mai ales după ce presa a scris despre faptul că Florentino Perez se gândește să-i plătească clauza de reziliere în valoare de 110 milioane de euro.

Nu voi răspunde. Eu voi face ceea ce trebuie pe teren. Sunt alți oameni responsabili cu aceste probleme”, a fost răspunsul lui Icardi atunci când un jurnalist de la Sky Sport Italia l-a întrebat ce va face dacă va primi un telefon de la Madrid.

Nu vorbesc despre astfel de lucruri. Știți ceea ce cred. Suntem abia în noiembrie și voi vorbiți deja despre transferuri. Clubul este cel care se ocupă de astfel de lucruri”, a mai spus Icardi, care nu s-a grăbit însă să infirme posibilitatea unei plecări de la Inter.

Clubul poate vorbi despre clauza de reziliere. Nu am ce altceva să mai spun”, a adăugat argentinianul de 24 de ani.

Mauro Icardi a marcat 15 goluri în primele 14 etape din Serie A și este la egalitate cu Ciro Immobile, pe primul loc în clasamentul golgheterilor. Italianul lui Lazio nu a jucat însă în această rundă, el urmând să-și facă apariția pe teren duminică, pe Olimpico, împotriva Fiorentinei, de la 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Și Inter poate pierde primul loc în Serie A, dacă Napoli nu va pierde cu Udinese, pe Dacia Arena, duminică, de la 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT