• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

De la aproape sigur plecat, la un pas de prelungirea contractului. Vlad Chircheş ar putea continua la Napoli până în 2022.

Deşi în ultimele perioade de mercato s-a discutat insistent despre o posibilă plecare de la Napoli, fie în Turcia, fie, recent, în Franţa, la Bordeaux, căpitanul naţionalei României rămâne apreciat pe San Paolo.

Prestaţiile recente ale fundaşului de 27 de ani par să-i fi convins pe oficialii liderului din Serie A TIM, care acum sunt decişi să-i ofere lui Chiricheş un nou contract.

În contextul zvonurilor despre un interes al lui Bordeaux, fostului stelist i s-a comunicat de către conducere că vânzarea sa nu se află în planurile clubului.

Astfel, susţine Rai Sport, se pun bazele unor discuţii pentru prelungirea contractului lui Chiricheş până în 2022.

Potrivit sursei citate, şi antrenorul napoletanilor, Maurizio Sarri, şi-ar fi dat acordul pentru ca Vlad Chiricheş să continue lângă Vezuviu.

În acest sezon, Vlad Chiricheş a fost folosit de patru ori în Serie A TIM, fiind integralist în ultimele două etape, cu Genoa (3-2) şi Sassuolo (3-1).

Actuala înţelegere dintre Chiricheş şi Napoli este valabilă până în 2020.