• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Războiul giganţilor din Serie A TIM va fi în direct la Digi Sport 2, vineri, de la 21:45. Dacă o învinge pe Juventus, Napoli se distanţează la şapte puncte de marea rivală.

Întregul oraş Napoli aşteaptă o victorie în marele derby cu Juventus, echipă aflată la patru puncte în spatele liderului din Serie A TIM. Campion cu ambele rivale, Ciro Ferrara crede în forţa azzurrilor de a triumfa în Italia pentru prima oară după 28 de ani.

”Napoli este un oraş care trăieşte şi respiră fotbal şapte zile din şapte, 24 de ore din 24. În ultimii ani, în noiembrie, decembrie sau ianuarie, campionatul era deja decis. Această echipă a lui Napoli dă senzaţia că poate lupta până la final. Operat la începutul săptămânii la un deget rupt, atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain, face totul pentru a fi pe teren în faţa fostei sale echipe”, a spus Ciro Ferrara.

”Rivalitatea dintre cele două echipe va exista întotdeauna. La început, singurul lucru care conta pentru Napoli, pentru suporteri era să o învingă pe Juventus. Chiar dacă aveai o stagiune modestă, dacă o învingeai pe Juventus, îţi salvai sezonul”, a mai spus Ciro Ferrara.

Din ianuarie 2015 nu a mai pierdut Napoli acasă cu Juventus. Partida de pe San Paolo va fi în direct la Digi Sport 2, vineri, de la 21:45.