• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mauro Icardi este principalul obiectiv al conducerii lui Real Madrid, în perioada de transferuri din vară, dar golgheterul lui Inter Milano nu se gândeşte să se despartă de nerazzurri.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, argentinianul nu va pleca de pe Giuseppe Meazza decât dacă va fi forţat de oficialii actualului său club.

"Dacă nu mă vor da afară, voi rămâne la Inter până la finalul carierei. Am visat mereu să fiu căpitanul acestei echipe, altceva nu mă interesează", le-ar fi spus Icardi unor apropiaţi, susţine sursa citată.

De altfel, atacantul de 24 de ani şi-a exprimat şi public dorinţa de a continua la Inter, indiferent de interesul altor echipe.

"Dacă voi fi sunat de Real Madrid? Nu voi răspunde. Eu voi face ceea ce trebuie pe teren. Sunt alți oameni responsabili cu aceste probleme. Nu vorbesc despre astfel de lucruri. Știți ceea ce cred", a declarat căpitanul formaţiei antrenate de Luciano Spalletti.

În acest sezon, Mauro Icardi a marcat 15 goluri în 14 meciuri, în Serie A TIM. Argentinianul mai are nevoie de o singură reuşită pentru a intra în Top 10 all-time al marcatorilor de la Inter.

De asemenea, doar 4 goluri îl despart de intrarea în grupul select al jucătorilor care au atins cota 100 în Serie A înainte de a împlini 25 de ani. Performanţa a fost reuşită până acum de Giuseppe Meazza, Silvio Piola, Giampiero Boniperti, Felice Borel şi Jose Altafini.