• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Inter Milano va încheia turul din Serie A TIM pe primul loc, dacă va câştiga meciul cu Sassuolo, care se va disputa duminică, de la ora 13:30, şi care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Antrenorul nerazzurrilor, Roberto Mancini, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi şi spune că actuala echipă a Interului este cea mai bună pe care a pregătit-o în carieră.

"Orice vestiar are nevoie de băieţi buni şi inteligenţi. Jucătorii mei au o relaţie excelentă. Câteodată, ca în orice familie, există şi neînţelegeri. Se întâmplă între părinţi şi copii, imaginaţi-vă ce înseamnă să ai 30 de oameni din ţări diferite.

Totuşi, la nivel uman, este cea mai bună echipă pe care am antrenat-o şi nu am auzit ca până acum să aibă vreo problemă", a declarat Mancini, înaintea ultimei etape a turului din Italia.

Inter este pe primul loc după ce a câştigat jumătate dintre cele 18 meciuri de până acum cu scorul de 1-0. Presa italiană i-a criticat pe nerazzurri pentru lipsa spectacolului, dar Mancini nu este interesat de aceste discuţii.

"Îmi place să câştig cu 1-0. Dacă vom câştiga următoarele 14-15 meciuri cu acest scor ar fi perfect. Se discută prea mult, dar ne place să auzim că lumea vorbeşte despre noi", a precizat tehnicianul de 51 de ani.

Meciul Inter Milano - Sassuolo, din ultima etapă a turului din Serie A TIM, se va disputa duminică, de la ora 13:30 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.