• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Prima achiziție din vara viitoare a lui Juventus va fi, mai mult ca sigur, mijlocașul uruguayan Rodrigo Bentancur de la Boca Juniors. Clubul bianconero are prima opțiune în ceea ce privește un transfer al jucătorului de 19 ani și i-a informat deja pe argentinieni că vrea să plătească, până în luna aprilie a anului viitor, clauza de 9,4 milioane de euro, asupra căruia s-au înțeles în momentul revenirii lui Carlos Tevez în America de Sud.

După ce atacantul argentinian care a mai evoluat și la Manchester United și Manchester City a fost cedat de către Juventus la Boca, pentru 6,5 milioane, în transfer au fost prevăzute mai multe clauze. Astfel, Juventus s-a asigurat că are, până la data de 20 aprilie 2017, prima opțiune în cazul transferurilor jucătorilor Guido Vadala, Franco Cristaldo, Adrian Cubas și Rodrigo Betancur.

Înainte să se pună problema transferului lui Bentancur, Juventus l-a adus la Torino pe Vadala, însă acesta nu a convins și s-a întors la clubul din Buenos Aires.

Rodrigo Bentancur este jucătorul care i-a impresionat cel mai mult pe cei de la Juventus dintre cei patru amintiți mai sus. Un alt motiv pentru care piemontezii nu vor să-l rateze pe tânărul uruguayan ar fi acela că pe fir au intrat și alte cluburi, precum Real Madrid, Manchester United și AC Milan.

Potrivit Gazzetta dello Sport, managerul general al lui Juventus, Beppe Marotta, s-a întâlnit deja cu președintele Bocăi, Daniel Angelici, la Milano, pentru a discuta despre ultimele formalități.

Rodrigo Bentancur este un mijlocaș de 19 ani, care poate evolua pe mai multe poziții în linia mediană, inclusiv pe cele două benzi.

Cele mai importante meciuri din Serie A pot fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Derby della Madonnina, Milan - Inter, este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, duminică, de la 21:45, pe Digi Sport 1.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT