• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO AS Roma - AC Milan 1-1. Capitolinii au încheiat turul de campionat în Serie A pe un dezamăgitor loc 5, la 7 puncte în spatele liderului Napoli, și aventura lui Rudi Garcia pe banca formației din capitala Italiei este aproape de final, scrie presa din Italia. Jurnaliștii din "Cizmă" anunță că Luciano Spalletti va fi probabil cel care îi va lua locul tehnicianului francez.

Conform informațiilor apărute în mai multe publicații din Italia, mai mulți oficiali ai Romei se vor întâlni azi la Miami pentru a discuta diverse aspecte legate de club și foarte probabil pentru a decide demiterea lui Rudi Garcia.

Directorul sportiv al grupării capitoline, Walter Sabatini este singurul care îl mai susține pe antrenorul francez, deși formația de pe Olimpico are o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Șansele însă ca antrenorul de 51 de ani să continue pe banca formației din capitala Italiei sunt aproape nule.

Prima opțiune pentru postul de antrenor este Luciano Spaletti, cel care a mai fost pe banca tehnică a Romei între 2005 și 2009. În vârstă de 56 de ani, Spaletti a câștigat pe Olimpico două Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei. De când a părăsit Roma a mai antrenat în Rusia, la Zenit, acolo unde și-a trecut în palmares două titluri și o cupă.

Oficialii Romei mai au două variante de rezervă în cazul în care Spaletti nu va accepta să revină pe Olimpico. Este vorba despre doi antrenori sud-americani: Marcelo Bielsa și Jorge Sampaoli. Primul este liber de contract în timp ce al doilea este selecționerul statului Chile.

Deși în trecut italienii au scris că în cazul demiterii lui Rudi Garcia interimatul ar putea fi asigurat până la finalul sezonului de Bogdan Lobonț, această variantă nu mai pare o soluție.